Deze maand vieren we 1 jaar InVigo

Praktijk invigo - kom terug in je eigen kracht

Met hart en ziel heb ik gewerkt aan mijn droom, een groepspraktijk waar we met meerdere therapeuten samenwerken om je te helpen terug in je eigen kracht te komen. Met een heel warm gevoel en dankbaarheid kijk ik terug op de dingen die tot nu toe op mijn pad gekomen zijn.

Als bezielster van InVigo is het een hele uitdaging om uit te dragen wat je in je hart voelt. Elke dag nog groei ik hier in en word ik geïnspireerd door de mensen rondom mij.

 

Het is absoluut een bewogen jaar geweest, met ups en downs, met een lach en een traan, met mensen die komen en mensen die gaan. Veel heeft in het teken van ‘groei’ gestaan. Voor mezelf en voor de mensen rondom mij.

Ik geloof nu nog meer dat niets zomaar gebeurt, er bestaat geen toevalligheid: uit elke gebeurtenis heb ik een les geleerd.  Elke ontmoeting is een ont-moeten geweest, een loskomen van overtuigingen die ons vastzetten.

Het afgelopen jaar heeft mijn overtuiging gesterkt dat “niks moet en veel mag” een waardevolle bijdrage levert aan ons leven.

We kijken absoluut ook vooruit!

Ons nieuwe tweede levensjaar zal gevuld worden met nieuwe ervaringen, activiteiten en ontmoetingen. Mijn focus ligt alvast op verandering, het brengen van beweging in het leven.

De zomer is voor mij een periode om te herbronnen en om nieuwe ideëen uit te werken. Naast de individuele workshops gaan we dit jaar bijvoorbeeld starten met een traject om vanuit je eigen kracht in het leven te staan.

Wat staat er verder op het programma?

    • Muzieksessies voor baby’s, dreumessen en peuters: start 30 september
    • Vanaf 19 september starten we met kinderyoga in drie groepen (4-6jaar, 6-9 jaar en 9-12 jaar)
    • Krachtontbijt elke maand rond een ander thema. We starten 23/9 met het thema zelfzorg

Zelf start ik het 2e jaar van mijn therapie-opleiding, rond ik een opleiding verbindende communicatie af en volg ik hier en daar nog wat interessante workshops. Het leven is een continu groeiproces waarin ook ik wil blijven leren.

Hou onze website of de Facebookpagina zeker in de gaten. Daar zie je binnenkort de nieuwe activiteiten verschijnen…

Lieve groet

Daisy

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.