Ik ben wie ik ben

Mijn naam is Daisy..  Ik ben moeder, dochter, vriendin, collega, therapeut,.. vele rollen in het pad dat ik bewandel. De grootste uitdaging is om mezelf te zijn en te blijven. Vaak worden we geleefd en geraken we verstrikt in het web van onze eigen ikjes. Elkeen wil een plaatsje hebben, wil het juiste doen, wil erkenning krijgen, wil gezien worden. We willen allemaal gezien worden, om wie we zijn.. 

De belangrijkste deugd in mijn leven is mama zijn van 2 prachtige kinderen, Mathise en Janne. Het zijn zij die me terug in contact hebben gebracht met mijn eigen innerlijke kind.. vrijheid, spontaniteit, vreugde, zorgeloosheid, authenticiteit..

Hoe heerlijk is het om het leven door de ogen van een spontaan en zorgeloos kind te zien en hoe bevrijdend is het om dit in je leven te integreren. Het is het mooiste wat je aan je (innerlijke) kind kan geven, de ruimte en de mogelijkheden om zichzelf te zijn. In elk van ons zitten eigen waarden en krachten die ons zoveel rijker kunnen maken als we ze bewust inzetten in ons leven.

Dit weten is al een hele stap maar hoe integreer je dit in je leven? Elke dag opnieuw zie ik mensen rondom mij hier tegenaan botsen en op sommige momenten betrap ik ook mezelf hierin. Het is en blijft met vallen en opstaan, met leren en groeien, steeds maar opnieuw…

Zelf ben ik niet gespaard gebleven in het leven, heb ik mijn rugzak kunnen vullen met de nodige uitdagingen. Deze eigen ervaringen zijn zo waardevol waardoor ik anderen hierin op een bewuste manier wegwijs wil maken.

Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor sociale, emotionele en persoonlijke moeilijkheden. Ik ga samen met jullie op pad om jullie te begeleiden in je zoektocht naar de krachten in jezelf.

‘Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid’

Vanuit de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb ga ik steeds op zoek naar de krachten die vanuit kwetsuren zijn ontstaan en de positieve factoren in je leven. Zelfvertrouwen, communicatie, zelfzorg, verbinding zijn een greep uit de thema’s waar ik veel aandacht aan besteed.

 • Nutritional Psychology, Educatieve Academie, Berchem (2021)
 • Opleiding integratieve therapie, AIHP Gent (2016 – 2020)
 • Jaaropleiding verbindende communicatie, Groei Natuurlijk, Ham (2017-2018)
 • Certificaat Verbindende communicatie, Groei Natuurlijk, Ham (juni/sept 2016) 
 • Certificaat Traumahealing Essentials, Open Mind, Gent (sept/okt 2015)
 • Certificaat ‘Voice Dialogue Facilitator’ & ‘Consious Body Trainer’, Voice Dialogue Instituut, Tienen (2013-2015)
 • Certificaat jaaropleiding Transpersoonlijke psychotherapie, Educatieve Academie, 2600 Berchem (2011-2012)
 • Licentiaat Klinische Psychologie, Universiteit Gent (2006-2007)
 • Doctoraal diploma Gezondheidswetenschappen – Geestelijke gezondheidskunde, Universiteit Maastricht (2002-2006)
 • A1 Graduaat Ergotherapie, Provinciale Hogeschool Limburg Hasselt (1999-2000)
 • Diverse korte opleidingen: verbindende communicatie, Concious body, duplo-popologie, positieve psychologie, oplossingsgericht werken, mindfullnes, visualisatie- en relaxatie, reiki, Acces Bars
 • Lid van psychologencommissie
 • Lid van Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen

 

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.