Info-sessie: de PresentChild methode

Wanneer:
18 april 2017 @ 19:30 – 21:30
2017-04-18T19:30:00+02:00
2017-04-18T21:30:00+02:00
Waar:
Praktijk Invigo
Ringlaan 60/2
3550 Heusden-Zolder
Kosten:
15 €
Contact:
Hilde Nagels

Heb jij soms ook genoeg van de driftbuien of het niet luisteren van je kind? Van gebroken nachten, angsten of het gepest worden van je kind? Of is er ander gedrag dat je zorgen baart? Of een lichamelijke klacht die klinisch niet aantoonbaar is (ze zeggen het is ‘stress’ of ‘het zit tussen de oren’)? Het raakt jou ‘diep’ maar je vindt vooralsnog geen blijvende oplossing…

Jouw kind wil misschien graag dat jij iets inziet, doorvoelt of anders doet en geeft jou hiertoe de nodige aanwijzingen. Toch weten we niet altijd goed hoe we hiernaar moeten kijken/luisteren.

Kinderen leren van ons, maar wij kunnen ook veel van hen leren. Zij geven via hun gedrag, spel, ontwikkeling of (lichamelijke) klacht nauwkeurig aanwijzingen wat er bijgestuurd kan worden in ons leven. De methode PresentChild® vertaalt deze signalen naar de ouder toe zodat deze ze beter kan gaan begrijpen. Als gevolg daarvan gaan ouders ‘anders’ naar het gedrag van het kind kijken: ze zien het niet langer meer als een probleem van het kind, maar als een ontwikkelingskans voor henzelf. De stappen die ouders vervolgens in hun eigen leven gaan ondernemen komen niet alleen henzelf ten goede maar werken tevens direct positief door op het welzijn van het kind.

En het hoeft niet altijd negatief te zijn!
Kinderen spiegelen namelijk ook dat het goed gaat!

Tijdens deze infoavond gaan we in op wat de methode inhoudt en nastreeft en hoe jij als ouder aan de slag kan gaan met dingen uit jouw eigen leven waardoor je je kind kan helpen. 

Laat zo de groeikracht, de vreugde en de liefde weer volop stromen tussen jou en je kind!

Inschrijven via info@kijkeens.be met opgave van naam, adres en GSM-nummer.

Plaatsen zijn beperkt tot max. 8 personen. Deelnameprijs € 15 p.p.

×

Make an appointment and we’ll contact you.