Ontspannen opvoeden? Het kan!

Wanneer:
7 november 2017 @ 19:00 – 22:00
2017-11-07T19:00:00+01:00
2017-11-07T22:00:00+01:00
Waar:
Praktijk InVigo
Ringlaan 60/2
Heusden-Zolder
Contact:
Hilde Nagels
0494432210

Ontspannen opvoeden? Het kan…

als je durft in de ‘spiegel’ te kijken die jouw kind jou voorhoudt.

(Oudercursus PresentChild®)

 

Is jouw kind vaak verdrietig, boos, luistert het niet naar jou of gaat het in de aanval, heeft het moeilijkheden op school, slaapproblemen, of last van vaak terugkerende lichamelijke klachten?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat jouw kind, uit liefde voor jou, met zijn/haar gedrag of klacht jou iets duidelijk wil maken?

Tijdens deze 2-delige workshop ga je ervaren hoe de methode werkt en ga je vervolgens ontdekken “wat jouw kind jou wil vertellen” zodat je langs die weg toch zèlf je kind kan helpen.

 

Wat aan bod komt?

Sessie 1:

  • Introductie van de PresentChild-methode: het kind als spiegel voor de ouder.
  • Het (jouw) innerlijk kind en (jouw) deelpersoonlijkheden.
  • Waarom doen we wat we doen?
  • Figuurlijke betekenis van de verscheidene levensfasen van het kind voor ons leven.
  • Bijpassende oefeningen zodat je de eigen situatie kan gaan uitdiepen.

Sessie 2:

  • Het in kaart brengen van iets zorgelijks m.b.t. je kind en de boodschap hiervan voor je eigen leven. Je gaat zelf het beschrevene leren ‘vertalen’ naar je eigen leven en leert dus te luisteren naar wat je kind over jouw leven vertelt: waarom doet jouw kind wat het doet en hoe kan jij het nu omkeren.

Uiteraard is het mogelijk om na deze 2-delige workshop een individueel consult in te plannen om nog diepgaander in te gaan op de persoonlijke situatie.

 

Neem deel aan deze 2-delige workshop en ga naar huis met onvergetelijke OEFENINGEN, een heleboel INZICHTEN èn HANDVATEN die je van de rest van je leven verder kan blijven toepassen en dit niet enkel ter bevordering van de relatie met het kind waar je nu ongemakken mee ervaart,  maar ook ter bevordering van het gezinsgeluk.

 

In deze Oudercursus neem ik eveneens mijn achtergrond als kleurenpuncturist mee, waardoor ik ook dieper kan ingaan op onderliggende boodschappen bij lichamelijke klachten.

 

Deelnameprijs?

Voor deze mooie levensles investeer je in totaliteit €100,00 (incl. drank en werkbundel).

Nam jij eerder al deel aan een infoavond omtrent PresentChild?

Dan ontvang jij €15 korting op de totaalprijs aangezien jij al eerder kennis nam van de filosofie van het kindertolken. Ditmaal gaan we echter de theorie toepassen op de eigen situatie.

 

Waar?

Praktijk Invigo, Ringlaan 60/2, 3550 Heusden-Zolder

 

Wanneer?

Dinsdagen 7 en 14 november 2017, telkens van 19u00 tot 22u00.

 

Inschrijving en info:

info@kijkeens.be of 0494/43 22 10. Plaatsen zijn beperkt tot max. 10 deelnemers.

Je kan inschrijven als individuele deelnemer, maar het is ook heel leuk om dit met een vriend(in) of met je partner te doen. Dan deel je de inhoud, kun je achteraf  napraten en elkaar stimuleren…

×

Make an appointment and we’ll contact you.