inVigo, een nieuw avontuur..

Spannend..

zo een eerste nieuwsbrief schrijven.. en er gaan al onmiddellijk een aantal gedachten en emoties door me heen.. trots, ongeloof, twijfel, vreugdekriebels, eindelijk!
En zo kan ik waarschijnlijk nog wel even doorgaan. Ze mogen er allemaal zijn en ik neem ze mee in het avontuur dat ik ben aangegaan.

Dit avontuur is ontstaan vanuit mijn overtuiging dat wij als mens vanuit een holistische visie bekeken mogen worden en dat we niet een samenvoegsel zijn van afzonderlijke delen. We zijn niet onze gedachten, of ons lichaam of ons gevoel. Neen, we zijn en .. en .. en.. waarbij elk aspect belangrijk is.

Gezondheid wordt gezien als een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken. Maar wat is welzijn op deze verschillende vlakken.. Wat het voor jou betekent kan een hele andere invulling hebben dan voor je partner, je kind, je buur, je vriend(in).

Mijn cliënten heb ik steeds benaderd vanuit het unieke zijn van ieder individu, elk met zijn eigen verhaal, als een totaliteit van zijn lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn.
Als mijn expertise zich op een bepaald moment beperkte verwees ik door naar professionele collega’s die bepaalde aspecten mee onder de loep konden nemen. Maar in gesprekken met cliënten merkte ik steeds vaker dat de drempel hoog bleef om die volgende stap naar begeleiding te zoeken.

Dus, wat als…. alles onder 1 dak zou plaatsvinden?

Een plek waar je in totaliteit benaderd wordt door verschillende coaches en therapeuten met elk hun eigen expertise. Et voila, de kiem van InVigo werd geplant.

Ergens diep in mijn onderbuik want het heeft een hele weg afgelegd met eigen confrontaties, spiegels en lessen die ikzelf nog te leren had voor ik mijn droom kon realiseren en nog steeds te leren heb want het leven blijft voor mij ook een leerschool. Iets wat voor mij een kantelpunt is geweest, is een vrije sprong die ik een aantal jaren geleden gedaan heb.. het gevoel dat ik daar in de lucht ervaren heb tijdens die vrije val en erna valt heel moeilijk in woorden te vatten.. maar als ik eraan terugdenk geeft het mij het gevoel van kracht, van vrijheid, van vreugde, van doorzetting.. dingen die ik bij InVigo wil doorgeven aan anderen.

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.