Daisy Castro

Daisy Castro

Psycholoog, Voice Dialogue Facilitator, Oprichtster Invigo

Maak een afspraak

Daisy Castro

 

Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor sociale, emotionele en persoonlijke moeilijkheden. Ik ga samen met jullie op pad om jullie te begeleiden in je zoektocht naar de krachten in jezelf.

‘Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid’

Mijn naam is Daisy en mijn belangrijkste deugd in het leven is mama zijn van 2 prachtige kinderen, Mathise en Janne. Het zijn zij die me terug in contact hebben gebracht met mijn eigen innerlijke kind.. vrijheid, spontaniteit, vreugde, zorgeloosheid, authenticiteit..

Hoe heerlijk is het om het leven door de ogen van een spontaan en zorgeloos kind te zien en hoe bevrijdend is het om dit in je leven te integreren. Het is het mooiste wat je aan je (innerlijke) kind kan geven, de ruimte en de mogelijkheden om zichzelf te zijn. In elk van ons zitten eigen waarden en krachten die ons zoveel rijker kunnen maken als we ze bewust inzetten in ons leven.

Dit weten is al een hele stap maar hoe integreer je dit in je leven? Elke dag opnieuw zie ik mensen hiermee worstelen en bots ik zelf als individu hier ook nog regelmatig op. Het is met vallen en opstaan, met leren en groeien, steeds maar opnieuw…

Deze ervaringen zijn zo waardevol waardoor ik anderen hierin op een bewuste manier wegwijs wil maken.

In 2012 startte ik met mijn praktijk ‘Innerkind’ en ondertussen is de praktijk gegroeid. Na 4 jaar vond ik het tijd om met andere therapeuten onder 1 dak te gaan samenwerken en een begeleiding aan te bieden die op maat is van elk individu. Zo werd in 2016 ‘Invigo’ geboren. Net zoals een kind  vraagt dit opgroeien zorg en aandacht.. Er dient gekeken te worden naar de behoeften die dit proces met zich meebrengt. Met veel geduld, empathie en liefde willen we de juiste zorg en aandacht bieden zodat deze praktijk en de mensen die hier hun weg naar vinden kunnen uitgroeien tot iets persoonlijks en waardevol.

Vanuit de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb ga ik steeds op zoek naar de krachten die vanuit kwetsuren zijn ontstaan en de positieve factoren in je leven. Zelfvertrouwen, communicatie, zelfzorg, verbinding zijn een greep uit de thema’s waar ik veel aandacht aan besteed.

 

 • Jaaropleiding verbindende communicatie (2017-2018)
 • Opleiding integratieve therapie, AIHP Gent (2016 –  )
 • Certificaat Verbindende communicatie (juni/sept 2016) Groei Natuurlijk, Ham
 • Certificaat Traumahealing Essentials (sept/okt 2015) Open Mind, Gent
 • Certificaat ‘Voice Dialogue Facilitator’ & ‘Consious Body Trainer’ (2013-2015) Voice Dialogue Instituut, Tienen
 • Certificaat jaaropleiding Transpersoonlijke psychotherapie(2011-2012) Educatieve Academie, 2600 Berchem
 • Licentiaat Klinische Psychologie (2006-2007) Universiteit Gent
 • Doctoraal diploma Gezondheidswetenschappen – Geestelijke gezondheidskunde (2002-2006) Universiteit Maastricht
 • A1 Graduaat Ergotherapie (1999-2002) Provinciale Hogeschool Limburg Hasselt
 • Diverse korte opleidingen: verbindende communicatie, concious body, duplo-popologie, positieve psychologie, oplossingsgericht werken, mindfullnes, visualisatie- en relaxatie
 • Lid van psychologencommissie
 • Lid van Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen
 • Lid van 
×

Make an appointment and we’ll contact you.