Ilse Van De Putte
Reikimaster en Trainer ‘Emotioneel Lichaamswerk’

Deze methodiek van ELW, gebaseerd op de bio-energetische inzichten van Alexander Lowen en aangevuld met andere oosterse en westerse body-mindinzichten en ethiek, brachten mij dichter bij mezelf, mijn voelen, mijn hartsverlangen, bij mijn diepste pijn, en tegelijk ook bij mijn grootste kracht, levenslust en een diep respect voor het leven. De weg naar het midden van mijn hart.

Hoornblaas 129
3271 Zichem

Robin Tielen
Osteopathie

Osteopathie is een manuele behandelmethode met als doel het op gang brengen en het optimaliseren van de innerlijke stroom van processen in het lichaam. Samen op weg naar een goede gezondheid

Broederspad 5
3550 Heusden

Anneleen Six
Arts/Acupunctuur

Arnold Van Loonlaan 42
3500 Hasselt

Nele De Keyser
Erkend bemiddelaar

Via Orato werk ik met mensen waarvan de relatie onder druk staat en die willen samenblijven of willen uiteengaan met respect voor elkaar. En dit in elke familiale situatie. Ik help oplossingen op maat zoeken door mensen terug te laten praten met elkaar én terug te laten luisteren naar elkaar.

Genkersteenweg 388 – 3500 Hasselt 
 
St. Gertrudisplein 9 bus 13
B – 3740 Bilzen

Katrien Peters
Individuele begeleiding kinderen en jongeren

Kinderen en jongeren tussen 5 en 18 jaar, en hun ouders, kunnen bij mij terecht voor individuele begeleiding. Kampt je kind met angsten, een negatief zelfbeeld? Weet je als ouder niet meer wat te doen terwijl je ziet dat je kind ongelukkig of eenzaam is? Begrijpt jouw kind zichzelf niet meer? Voel je je als ouder schuldig of machteloos, maar wil je zo graag verandering zien? Ik ga samen met jullie op zoek!

Viacolombus
Tolkamerstraat 19
3473 Waanrode
×

Make an appointment and we’ll contact you.