Ilse Van De Putte
Reikimaster en Trainer ‘Emotioneel Lichaamswerk’

Deze methodiek van ELW, gebaseerd op de bio-energetische inzichten van Alexander Lowen en aangevuld met andere oosterse en westerse body-mindinzichten en ethiek, brachten mij dichter bij mezelf, mijn voelen, mijn hartsverlangen, bij mijn diepste pijn, en tegelijk ook bij mijn grootste kracht, levenslust en een diep respect voor het leven. De weg naar het midden van mijn hart.

Hoornblaas 129
3271 Zichem

Robin Tielen
Osteopathie

Osteopathie is een manuele behandelmethode met als doel het op gang brengen en het optimaliseren van de innerlijke stroom van processen in het lichaam. Samen op weg naar een goede gezondheid

Broederspad 5
3550 Heusden

Anneleen Six
Arts/Acupunctuur

Arnold Van Loonlaan 42
3500 Hasselt

Nele De Keyser
Erkend bemiddelaar

Via Orato werk ik met mensen waarvan de relatie onder druk staat en die willen samenblijven of willen uiteengaan met respect voor elkaar. En dit in elke familiale situatie. Ik help oplossingen op maat zoeken door mensen terug te laten praten met elkaar én terug te laten luisteren naar elkaar.

Genkersteenweg 388 – 3500 Hasselt 
 
St. Gertrudisplein 9 bus 13
B – 3740 Bilzen

Katrien Peters
Individuele begeleiding kinderen en jongeren

Ik heb een plek gecreëerd waar kinderen, jongeren en gezinnen de zorg en begeleiding krijgen waarvoor er in het onderwijs geen plaats is. samen met jullie ga ik op ontdekkingstocht naar wat je beter in je vel doet voelen.  De oplossing zit in elk kind. We gaan het samen vinden en naar boven brengen.

Aanbod:

  • Kinder- en jongerencoaching
  • Auti-coaching (ASS)
  • Trainingen rond weerbaarheid, sociale vaardigheden en faalangst

 

Viacolombus
Tolkamerstraat 19
3473 Waanrode
 
www.viacolumbus.be
0468 27 89 74
×

Make an appointment and we’ll contact you.