Wat na de feestdagen…

Deze maand ben ik wat later want ik was  ‘in verlof’, heb de deur van de praktijk voor even achter me dicht gedaan. Deze keer zowel echt alsook in mijn hoofd. Blijkbaar is het me gelukt om ook die knop even op pauze te zetten en te genieten van vakantie, niks doen, ..

Na de drukte van de eerste feestdagen merkte ik dat mijn lichaam een ander ritme gevonden had en al meer durfde te vragen om de rust die het nodig had. En omdat er tijd voor was kreeg het dat ook.

 

Stilaan merkte ik dat het in mijn hoofd ook wat rustiger werd..  af en toe kwam er een stemmetje mij vertellen wat er nog allemaal te gebeuren stond en dan kan ik (zonder schuldgevoel) zeggen… ‘Het is ok.. volgende week is volgende week, en vandaag is het hier en nu. En dat ik de enige plek waar ik nu wil zijn..

Wil dat zeggen dat ik niet bezig ben geweest met het nieuwe jaar? Toch wel.. ik ben vooral benieuwd naar wat het nieuwe jaar me zal brengen.

Heb ik een plan? Neen, niet echt.. is dat nodig? Misschien wel..

Ik heb vooral mijn focus op groei gezet, mijn doel voor 2017 is verder groeien, op allerlei manieren.. en ik ga daarbij vooral dankbaar zijn voor alles wat op mijn pad komt.

 

Lichtpuntjes..
Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken, je kan ze ook zijn

 

 

Een terugblik..

Als ik met de praktijk terugblik is er heel wat in beweging gekomen, een nieuwe locatie, nieuwe collega’s, een nieuw aanbod,..

We hebben mensen ontmoet met diverse levenspaden, sommigen even afgeweken van hun pad, anderen de weg kwijt.. vooral stress en onverwerkte gebeurtenissen halen mensen uit hun kracht. Ze zijn hun focus kwijt en weten niet meer wie ze zijn.

Een plan lijkt hier wel van pas te komen. Vanuit onze passie en gedrevenheid nemen we jullie dan ook graag mee in ons gezondheidsplan voor 2017. We hebben heel wat boeiende en leerrijke activiteiten voor jullie uitgewerkt. Omdat we groei belangrijk vinden en omdat we ervan overtuigd zijn dat elk van ons hier ook de kracht voor heeft.

We wensen jullie namens alle collega’s van invigo alvast een inspirerend en krachtig 2017 met veel groeikansen op jullie pad!

 

Ons gezondheidsplan 2017.. Doe je mee?

Workshops en voordrachten:

  • De kracht van voeding
  • Talent op het werk
  • De kracht van zelfzorg
  • Je lichaam in balans
  • Gezond ontbijten
  • Rust in je hoofd
  • Eetbuien onder controle

Groepstrainingen:

  • Leef vanuit je eigen kracht – groeigroep voor volwassenen
  • Leer samen spelen – sociale vaardigheidstraining voor kinderen

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.