Wensen en verlangen

De herfst is in het land en ik heb afgelopen zondag voor de eerste keer een echte ‘koude ochtend‘ gehad. Het deed me wel deugd, die kou! Tijdens mijn wandeling was ik in mijn hoofd al bezig met de komende maanden en de wensenlijsten van mijn kids: 6 december, kerstmis, …

Wij vervullen hun wensen/verlangens en zo bedacht ik me:

Wat geven wij aan onszelf?
Hoe zit het met onze wensen?
Vullen we ze in of durven we niet?

“Be kind to yourself this evening.
Buy something for yourself.
Treat yourself to a meal.
Look in the mirror and give yourself a smile.”
– Yoko Ono –

Durf ook eens iets voor jezelf te doen, geniet van je eigen me- time: een avondje uit, een warm bad, een leuk boek.
Geniet van de mooie herfsttinten tijdens een wandeling in de kou, met je partner, je kids, je hond, …

Tot snel!
Anneleen

Share this article

×

Make an appointment and we’ll contact you.