Individuele  trajecten

InVigo staat voor innerlijke kracht

 

Je hebt het gevoel dat je jezelf niet meer bent

je wil groeien maar je weet niet in welke richting je moet gaan

Je hebt moeite met de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis

Je haalt te weinig voldoening uit je werk

Je hebt last van fysieke klachten

Je hebt last van stress, spanning of angst

Je bent op zoek naar jezelf en weet niet welke richting uit

Je wil authentiek en vanuit je eigen kracht in het leven staan

Je ervaart moeilijkheden in communicatie met anderen

Je merkt spanningen of conflicten in je relatie

Je hebt moeite met keuzes maken

Vlinders leren ons het belang van verandering en dat geduld en vertrouwen moeten hebben als we iets groots willen worden. Het wonderbaarlijke aan deze transformatie is dat om een vlinder te worden, de rups moet worden vernietigd. Hij maakt zichzelf kapot in de cocon en gaat door als een compleet nieuw dier. Het is de basis van wat het betekent om als mens te groeien. De beste manier om te groeien is om zoveel mogelijk te leren over onze omgeving. We kunnen van elkaar en de natuur leren. Niemand wordt geboren met alle kennis. Het leven is een reis die ons onderweg veel belangrijke lessen leert. De natuur leert ons dat we ons erg onthecht voelen van de maatschappij, omdat we altijd deel uitmaken van iets veel groters.

Tijdens ons traject gaan we ons verdiepen in JOU, in wie je bent, welke patronen je meedraagt, jouw krachtbronnen, je valkuilen, al jouw facetten die je maken tot wie je bent. We gaan ontdekken en net zoals een rups trachten te transformeren naar de prachtige vlinder die je in wezen bent.

 

Invigo biedt binnen de RIZIV in het kader van psychologisch zorg een voordelig en laagdrempelig aanbod voor individueel traject van 8 sessies aan. 

Per sessie betaal je slechts 11 euro. De algemene voorwaarden van deze conventie kan je hier  terugvinden. 

 

Energetisch traject  

Heb je last van emotionele of fysieke blokkades?
Wil je je lichaam en geest weer in balans brengen? 

Energetische healing is een methode die het energiesysteem van het lichaam activeert om blokkades te verwijderen. Via energetische aanpak ga ik met de wijsheid en de energie van je lichaam aan de slag. Door zachte impulsen te geven en te werken met de energie van jouw systeem kan je zelfherstellend vermogen geactiveerd worden om meer balans en rust te vinden en blokkades op te heffen.

 

Online trajecten – under construction

 

Groepstraject – under construction

 

×

Make an appointment and we’ll contact you.