Praktijk Invigo

Welkom mooi mens,

Mijn naam is Daisy
Bezielster van InVigo
Psycholoog, integratief- en energetisch therapeut

Ik ben er om jou te begeleiden… om jou te ondersteunen in jouw transformatie proces
… om jou te laten groeien en de mooiste versie van jezelf te laten worden
… om je in verbinding te brengen met jezelf
… om je in contact te brengen met je diepste weten.

 

Met jouw hart, jouw intuïtie, jouw zijn.

 

Zelf ben ik door verschillende processen gegaan in mijn leven. Als dochter, als vriendin, als partner, als moeder, als collega, als therapeut, als vrouw,.. Deze hebben mij inzichten gegeven in wat er belangrijk is in het leven en hoe we ervoor kunnen zorgen dat we leven volgens onze eigen waarden en in verbinding met ons authentieke zijn.

 

De mooiste deugd in mijn leven zijn mijn 2 prachtige kinderen, Mathise en Janne. Het zijn zij die me vooral terug in contact hebben gebracht met mijn eigen innerlijke kracht.. met verschillende kindstukken die aangeraakt werden, klaar om er helemaal te mogen zijn… vrij, spontaan, vreugdevol, zorgeloos, authentiek..

Hoe heerlijk is het om het leven door de ogen van een spontaan en zorgeloos kind te zien en hoe bevrijdend is het om dit in je leven te integreren. Het is het mooiste wat je aan je (innerlijke) kind kan geven, de ruimte en de mogelijkheden om zichzelf te zijn. In elk van ons zitten eigen waarden en krachten die ons zoveel rijker kunnen maken als we ze bewust inzetten in ons leven.

Dit weten is al een hele stap maar hoe integreer je dit in je leven? Elke dag opnieuw zie ik mensen rondom mij hier tegenaan botsen. Het is en blijft met vallen en opstaan, met leren en groeien, steeds maar opnieuw…
Deze eigen ervaringen zijn zo waardevol waardoor ik anderen hierin op een bewuste manier wegwijs wil maken.
Zowel jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor een bewust en persoonlijk traject . Ik ga samen met jullie op pad om jullie te begeleiden in je zoektocht naar die unieke kracht in jezelf.

 

‘Groeien is niet groter worden, maar je bewust worden van je grootsheid’

Vanuit de verschillende opleidingen die ik gevolgd heb ga ik steeds op zoek naar de krachten die vanuit kwetsuren zijn ontstaan en de positieve factoren in je leven. Ik tracht dan ook op een authentieke manier met jou te verbinden en jou te raken in wie jij bent. Zo kunnen we elkaar heerlijk ont-moeten.

  • Afgestudeerd als integratieve therapeut
  • Afgestudeerd als klinisch psycholoog
  • Doctoraal diploma Gezondheidswetenschappen – Geestelijke gezondheidskunde (2002-2006) Universiteit Maastricht

 

  • Certificaat Transpersoonlijk psychotherapeut
  • Certificaat verbindende communicatie
  • Certificaat Traumahealing Essentials
  • Certificaat ‘Voice Dialogue Facilitator’ & ‘Consious Body Trainer’

Diverse korte opleidingen: Nutritional Psychology, positieve psychologie, oplossingsgericht werken, mindfullnes, visualisatie- en relaxatietechnieken,
Reiki I inwijding, Acces Bars, Life of Tree

 

 

Erkenningsnummer psychologencommissie: 812107263
Ondernemingsnummer: 0894.238.149
Visumnummer: 324872

 

 

Contact

+32 479 58 87 73
info@praktijkinvigo.be
Butastraat 30
3550 Heusden-Zolder