Praktijk Invigo

Aanmelding

Wanneer je een vraag hebt kan je je telefonisch aanmelden of via mail. Tijdens een eerste afspraak zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden waarbij ik gericht luister naar je vragen, je noden en je behoeften. Ik focus hierbij vooral op het ‘goed voelen’, de juiste match en toets samen met jou af wat ik voor je kan betekenen. Ik geef je hierbij ook de nodige duiding omtrent mijn werkwijze.

Vooraf is moeilijk te bepalen hoeveel sessies er nodig zullen zijn. Daarom lassen we regelmatig evaluatiemomenten in en nemen we samen de behandeldoelen opnieuw door. Als het aanbod niet aansluit op je vraag verwijs ik je graag door naar een professioneel netwerk van aanvullende therapeuten.

 

Tarieven

Sessie 60 min: 80€

Sessie 75 min: 95€

Om misverstanden te voorkomen worden alle sessies contant of via app afgerekend op het einde van de sessie. Indien u graag een factuur wenst kan u dit vragen. Er zijn een aantal ziekenfondsen die terugbetaling voorzien. U kan zich hierover informeren bij uw ziekenfonds.

 

Niet of laattijdig annuleren

Indien u niet aanwezig kan zijn op een gemaakte afspraak vraag ik dat je om mij minstens 24u op voorhand verwittigt. Bij een te laat of niet geannuleerde afspraak wordt de sessie aangerekend.

Contact

+32 479 58 87 73
info@praktijkinvigo.be
Butastraat 30
3550 Heusden-Zolder